čtvrtek 26. června 2008

Bazény bestway

Mnoho diskutovaná značka Bestway nabízí celou řadu bazénu. Dle prvního pohledu na výrobky je inspirace firmou Marimex a jejich úspěšnými modely bazénů Tampa zcela jasná. Je to ale špatné? Tuto otázku si klade asi každý prodejce či maloobchodník, který bazény prodává. Konkurence i v oblasti zahradní techniky, tedy zahradních bazénu je zdravá, nemůže nikomu uškodit, ale dle mého názoru by si nově příchozí firma na trh měla držet nějaké individuální či vlastní inovativní prvky, neměla by přebírat myšlenky či nápady firem jiných.
Co je ale vlastně TO co firma Bestway přebírá? Jde o tvar, způsob použití, nápad k filtraci či instalaci bazénu. A co je nového a jedinělého? Jde zejména o cenu a akční nabíkdy. Z technologického hlediska nemám přesné informace jaký je rozdíl vyjma viditelného rozdílu v použitém materiálu.

Na internetových stránkách firmy Bestway najdeme charakteristiku bazénu následující:
Bazény už nemusí být luxus pro movité. Nabízíme široký výběr bazénů za skvělé ceny. Výhodou bazénů BESTWAY je naprosto jednoduchá montáž a výborná kvalita. Dále také nabízíme k bazénům výkonné bazénové filtrace nebo bazénovou chemii.

Pro zlepšení prodejů firma Bestway připravuje a nabízí různé dárkové balíčky na které se v některém z dalších článků podíváme.

Žádné komentáře: