pátek 21. srpna 2009

Zábava do bazénu

Do každého zahradního bazénu patří zajisté také spousta skvělé zábavy. Je ale možné, že po pár dnech vaše děti přestane "ráchání" ve vodě bavit a budete rychle vymýšlet, jak je zabavit. Pokud vám dojdou i domácí "vylepšováky" nechte se inspirovat mou nabídkou her do bazénu.
Nafukovací volejbal je skvělá hra pro děti i dospělé na večerní zahradní párty. Stačí nafouknout spodní a postranní díl a síť se jednoduše napne a hra může začít, záleží na vás jaký si zvolíte typ míče, zda vodní, volejbalový, či jakýkoli jiný, který bude vyhovující pro příslušnou věkovou kategorii. Rozměry sítě jsou 80 x 245 cm, tudíž zajisté do zahradního bazénu postačí.

Další ohromnou zábavou pro dva je bazénová, nafukovací houpačka. Má letní zářivé barvy, na každé straně sedátko, dvě držátka a uprostřed červený válec, aby si děti neublížily. Věřte, že taková houpačka děti jen tak neomrzí. Abych nezapomněla na naše nejmenší, můžeme také zmínit vajíčka se želvou. V balení je 6 kusů vajíček, které když hodíte do vody, vylíhne se malá želvička. Vajíčka i želvičky jsou růžně barevné, vhodné pro děti na rozeznávání barev i pro plavecký výcvik. Na závěr se dá doporučit spousta jiných her jako například nafukovací krokodýl a spousta jiných nafukovací míčů, lehátek pro relax i pobavení.
Nezbývá než popřát pěkný zbytek prázdnin, plné slunných dnů.


Žádné komentáře: