čtvrtek 17. července 2008

Zahradní bazény

Léto je tu a s ním i letní aktivity po kterých si určitě rádi dopřejete trochu osvěžení. Zrovna nemáte náladu na přeplněná městská koupaliště a bazény? Nebo jste na chatě a nejbližší koupaliště je to půl dne ostré chůze? Mátě-li alespoň malou zahradu tak máte spoustu variant.

Jednou z variant jsou nadzemní bazény, které díky své jednoduchosti zvládne "nainstalovat" každý. Vybírat lze z bazénů z PVC -- "měkkých" či "pevných", kde jsou stěny vyrobeny z tenké ocele. Ta je zvenku potažena polyesterem a z vnitřní strany je opatřena ochranným nátěrem a dno je z měkčeného PVC.

"Měkké" bazény jsou na instalaci vůbec nejjednodušší. Stačí na podložku rozložit bazén a nafouknout horní prstenec a poté jen pustit do bazénu vodu, která bazén sama postaví a vytvaruje. Stěny těchto bazénů bývají z několika vrstveno PVC, běžně třívrstvého.

Na výběr máte různé průměry a hloubky bazénů. Průměry začínají již na 3 metrech až po bezmála 5,5 metrů u kruhových bazénů. Můžete si také zvolit obdélníkový či oválný tvar, kde se pak můžete dostat i na délku 7 metrů.

Který pro Vás bude vhodnější je jen na Vás, stejně jako rozměry, dle Vašich možností.
A několik tipů na závěr Bazén Tampa 5,49 x 1,22 m s filtrací a schůdky, Bazén Orlando 4,57 x 1,07 m, Bazén Tampa ovál 3,66 x 6,10 x 1,22, Bazén Tampa XXL - 4,57 x 1,07 m komplet vč.příslušenství. Bazény je možné nakupovat na interentových obchodech to je jasné.

Žádné komentáře: